Zinfandel-duszone żeberka wołowe

Zinfandel-duszone żeberka wołowe
Zinfandel-duszone żeberka wołowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 771 kalorii, 27g białka, oraz 67 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać rozmaryn, cebula, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zinfandel Duszone Żeberka Wołowe, Zinfandel-Duszone Żeberka Wołowe, oraz Zinfandel-duszone żeberka wołowe z puree Rozmarynowo-Pasternakowym.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn