Zimowy gulasz warzywny z kuskusem

Zimowy gulasz warzywny z kuskusem
Zimowy gulasz warzywny z kuskusem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka mielonego pieprzu, extravirgin oliwy z oliwek, szwajcarski chard i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfity Zimowy Gulasz Warzywny, Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy, oraz Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 10 szklanki wody, cebula, i następne 4 Składniki (10 szklanki wody przez liść laurowy) w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wyjąć 2 szklanki płynu do gotowania; odstawić.
3
Dodaj squasha i następne 6 składników (squash przez ciecierzycę) do mieszanki cebuli. Dusić 25 minut lub do squash jest miękka. Wymieszać w chard, kolendra, 2 łyżeczki soli, i czarny pieprz; gotować 5 minut lub aż chard więdną. Wymieszać z sokiem. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
CiecierzycaCiecierzyca
Liście LauroweLiście Laurowe
KolendraKolendra
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SokSok
CebulaCebula
SólSól
4
Umieścić kuskus w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połącz zarezerwowany płyn do gotowania i pozostałe 1 1/2 szklanki wody w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wlać mieszaninę wody na kuskus; dobrze wymieszać, aby połączyć. Przykryć i odstawić na 20 minut lub do wchłonięcia płynu. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
WodaWoda
7
Podawać mieszankę warzywną na kuskusie. Top z pokruszonym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KruszySer Kruszy
WarzywaWarzywa
KuskusKuskus
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia57
Magazyn