Zimowy gulasz warzywny z kuskusem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka mielonego pieprzu, extravirgin oliwy z oliwek, szwajcarski chard i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfity Zimowy Gulasz Warzywny, Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy, oraz Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 10 szklanki wody, cebula, i następne 4 Składniki (10 szklanki wody przez liść laurowy) w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Wyjąć 2 szklanki płynu do gotowania; odstawić.
3
Dodaj squasha i następne 6 składników (squash przez ciecierzycę) do mieszanki cebuli. Dusić 25 minut lub do squash jest miękka. Wymieszać w chard, kolendra, 2 łyżeczki soli, i czarny pieprz; gotować 5 minut lub aż chard więdną. Wymieszać z sokiem. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Ciecierzyca
Liście Laurowe
Kolendra
Nóż Do Obierania
Chard Szwajcarski
Sok
Cebula
Sól
4
Umieścić kuskus w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połącz zarezerwowany płyn do gotowania i pozostałe 1 1/2 szklanki wody w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Wlać mieszaninę wody na kuskus; dobrze wymieszać, aby połączyć. Przykryć i odstawić na 20 minut lub do wchłonięcia płynu. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Woda
7
Podawać mieszankę warzywną na kuskusie. Top z pokruszonym serem.