Zimowy gulasz warzywny wołowy z puszystymi pierogami ziołowymi

Zimowy gulasz warzywny wołowy z puszystymi pierogami ziołowymi
Zimowy gulasz z warzyw wołowych z puszystymi pierogami ziołowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 458 kalorii, 27g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz proszek do pieczenia, liście laurowe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Zimowy Gulasz Warzywny Wołowy Z Puszystymi Pierogami Ziołowymi, Zimowy spacer gulasz wołowo-marchewkowy z pierogami ziołowymi, oraz Gulasz warzywny z pierogami ziołowymi dla podobnych receptur.

Składniki

4warzywo (np. szpinak)2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2słonina wieprzowasłonina wieprzowa1łyżka czerwony ocet winnykostka bulionu wołowego (lub 2 małe)kostka bulionu wołowego (lub 2 małe)907papryka habanerochude duszenie wołowina lub bez kości chuck wołowy, końcówka wołowa pieczeń lub wołowina okrągły stek, przycięte z tłuszczu i pokrojone w 1 1/2 cala kostkichude duszenie wołowina lub bez kości chuck wołowy, końcówka wołowa pieczeń lub wołowina okrągły stek, przycięte z tłuszczu i pokrojone w 1 1/2 cala kostki0warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSOS browning (bukiet kuchenny)SOS browning (bukiet kuchenny)61 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, pokroić na kawałki 1/2 calamarchew, pokroić na kawałki 1/2 cala3zdanieśredniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)1zostawićśredniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna4Spód: okruszki z herbatników grahammąkamąka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka1( bakłażany)zielona papryka, pokrojona na kawałki 1/2 calazielona papryka, pokrojona na kawałki 1/2 cala1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana2largesziemniaki, szorowane, nieobrane i pokrojone na kawałki 1 1/2 calaziemniaki, szorowane, nieobrane i pokrojone na kawałki 1 1/2 cala21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejrutabagas, pokroić na kawałki 1/2 calarutabagas, pokroić na kawałki 1/2 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1porcja startego parmezanuskrócenie (używam skrócenia smaku masła Crisco)skrócenie (używam skrócenia smaku masła Crisco)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejrzepa, pokrojona na kawałki 1/2 calarzepa, pokrojona na kawałki 1/2 cala1Średnia żółta cebula, posiekanagorąca wodagorąca woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia43
Magazyn