Zimowe Warzywa Korzeniowe Slaw
Zimowe warzywa korzeniowe Slaw to bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 473 kalorie, 4G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. 175 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, marchew, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Zupa Zimowa z warzywami i warzywami korzeniowymi, Pieczona Zimowa Zupa Korzeniowa, oraz Squash and Root Vegetable Slaw.
Instrukcje
Umieścić musztardę, sól, cukier, ocet i pietruszkę w blenderze i proces aż do połączenia, o 30 sekund. Zeskrobać boki blendera, przykryć i przetworzyć w najwolniejszym ustawieniu.
Powoli skropić oliwą. Gdy jest wszystko w, przesuń blender do najwyższego ustawienia i puree przez około 90 sekund.
Rozdrobnić warzywa korzeniowe: obierz wszystkie warzywa z wyjątkiem rzodkiewki, jeśli używasz czarnych. Kawałki czerni w sałatce wyglądają fajnie, więc je zostawiam.
Używając obieraczki do warzyw lub grubej tarki, pokrój warzywa w miskę. Staraj się utrzymać strzępy mniej więcej tej samej długości, jeśli możesz.
Toss rozdrobnione warzywa z vinaigrette: aby zakończyć, wrzucić niektóre z vinaigrette z rozdrobnionych warzyw i odstawić do lodówki na co najmniej 20 minut przed podaniem.