Zimowe owocowe Kaboby z brzoskwiniową glazurą
Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 90 centów za porcję. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać konfitury morelowe, sok pomarańczowy, kawałki kęsa wielkości owoców i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kaboby z kurczaka z brzoskwiniową glazurą, Kremowy Cherry Pie Fruit Dip with Rainbow Fruit Kabobs, oraz Owocowe Kaboby z tropikalnymi owocami Coulis.
Instrukcje
Na każdym z szesnastu 8-calowych szaszłyków nitka od 4 do 6 kawałków owoców, w tym winogron.
Umieścić szaszłyki na dużym arkuszu cookie; odstawić.
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzewać konfitury, masło, Likier i cynamon na średnim ogniu, często mieszając, aż masło się rozpuści.
Pędzel około 1/4 do 1/3 szklanki mieszanki konserwy nad kabobs; rezerwy pozostałej mieszaniny konserwy.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Broil kabobs z Topy 4 do 6 cali od ciepła 2 minut lub aż owoce są gorące i glazura jest szampan.
Podawać na ciepło lub na zimno z pozostałą mieszaniną konserw.