Zimowa zupa z melona może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz kurczaka, woda, przegrzebki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zimowa Zupa Melonowa, Zimowa Zupa Melonowa, oraz Zimowa Zupa Melonowa.
Instrukcje
1
Kurczaka opłukać wewnątrz i na zewnątrz, a następnie nadziewać cebulkami, szynką i imbirem. Doprowadzić wodę z kurczakiem i solą do wrzenia w głębokim garnku 7-do 8-quart stockpot lub garnek do makaronu, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, skimming off piany od czasu do czasu, 3 godziny. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Cały Kurczak
Imbir
Makarony
Woda
Sól
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wyjąć i wyrzucić kurczaka, a następnie przelać bulion przez sito o drobnych oczkach do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić 5 minut. Zrzuć tłuszcz. (Będziesz miał około 10 do 12 filiżanek bulionu i potrzebujesz tylko 9 filiżanek do tej zupy; reszta rezerwy dla krewetek z czarnej fasoli z chińskim brokułem lub do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Krewetki
Bulion
Zupa
1
Doprowadzić 2 szklanki bulionu do wrzenia w 1-kwartowym ciężkim rondlu, następnie dodać suszone przegrzebki i usunąć z ognia. Moczyć, przykryte, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Powrót przegrzebek mieszaniny na małym ogniu i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż przegrzebki są miękkie i blade, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
3
Wyjąć z ognia i schłodzić w płynie do gotowania.
4
Przełożyć przegrzebki łyżką szczelinową do miski, rezerwując płyn do gotowania. Shred przegrzebki do "nici" z widelcem lub palców, odrzucając trudne więzadła z boku każdego przegrzebka, jeśli dołączone. Przynieś Pozostałe 7 filiżanek bulionu na wolnym ogniu w oczyszczonym garnku 7 - do 8-quart z przegrzebkami i zarezerwowanym płynem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Garnek
5
Odciąć i wyrzucić skórkę z zimowego melona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melon
Wołowina
6
Usuń i wyrzuć nasiona, a następnie pokrój melon w kostkę o średnicy 1/3 cala (około 5 filiżanek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Melon
Nasiona
7
Dodaj do bulionu i delikatnie dusić, odkryte, aż melon jest przezroczysty, 20 do 30 protokół. 3Stir w szynce, imbir, szalotki i sól do smaku tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Imbir
Bulion
Melon
Sól
Szynka
1
* Bulion można zrobić 5 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
2
Przed użyciem usuń zestalony tłuszcz.* Zupa, bez ostatecznego dodatku szynki, imbiru i szalotki, może być wykonana 3 dni wcześniej i całkowicie schłodzona, odsłonięta, a następnie schłodzona, przykryta.