Zimowa Zupa Jarzynowa
Zimowa zupa jarzynowa to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa dla Jesień. Przynosi ci to Epikurious. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koperku, rosół z kurczaka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Zimowa Zupa Jarzynowa, Zimowa Zupa Jarzynowa, oraz Zimowa Zupa Jarzynowa.
Instrukcje
Cebulę z liściem laurowym i 1/2 łyżeczki soli w oleju ugotować w 4-do 5-kwartowym ciężkim garnku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, około 5 minut.
Dodać marchew i seler i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Wymieszać pastę pomidorową i gotować, mieszając, 1 minutę, następnie dodać słodkie ziemniaki, złoto Jukonu, bulion, wodę i 1/4 łyżeczki pieprzu. Dusić, pod przykryciem, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół. Odrzuć liść laurowy. Przecier 1 szklankę zupy w blenderze (zachowaj ostrożność podczas mieszania gorących płynów) i wróć do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie wymieszać z groszkiem i koperkiem i gotować, aż groszek się ogrzeje, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.