Zimowa sałatka Zielona z orzechami włoskimi, jabłkami i sosem Parmezanowo-anchois

Zimowa sałatka Zielona z orzechami włoskimi, jabłkami i sosem Parmezanowo-anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zimowej zielonej sałatki z orzechami włoskimi, jabłkami i sosem Parmezanowo-anchois. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 710 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety anchois, granny smith, radicchio i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest idealny do Zima. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Sałatka rzymska z sosem anchois i parmezanem, Sałatka Zimowa z kandyzowanymi orzechami włoskimi + balsamiczny Dressing figowy (+duży gratis!), oraz Sałatka Zimowa z dressingiem Klementynkowym i kandyzowanymi orzechami waniliowymi.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, parmezan, puree anchois, sok z cytryny, i sos Worcestershire w średniej misce i ubijać do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wrzucić endywia, radicchio, frisée, jabłka i pietruszka z sosem do smaku. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
EndiveEndive
3
Dodać orzechy i krótko wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Rodzaje PotrawSałatki
OkazjeZimowe
Magazyn