Zimowa sałatka owocowa z granatami

Zimowa sałatka owocowa z granatami
Zimowa sałatka owocowa z granatami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pomarańcze, granat i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1058 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukierki owocowe z ciemnej czekolady z granatami, figami i daktylami, Zimowa Sałatka Owocowa, oraz Zimowa Sałatka Owocowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój granat prawie na pół, od korony do połowy DNA. Użyj palców, aby złamać dwie połówki od siebie, a następnie ściśnij połówki nad dużą miską, aby uwolnić nasiona i soki. Nie martw się o uzyskanie wszystkich nasion; po prostu uzyskać jak najwięcej, jak można bez wyciągania membrany. Wyciśnij jak najwięcej soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Usunąć wszelkie kawałki membrany z miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dla każdej pomarańczy i grejpfruta, pokroić trochę od góry i od dołu. Za pomocą ząbkowanego noża przejdź wokół owoców i odetnij skórę i biały rdzeń. Trzymając owoce w jednej ręce i pracując nad miseczką owoców, ostrożnie wyciąć segmenty między membranami. Pamiętaj, aby ciąć tylko do momentu osiągnięcia środka owocu. Wyciśnij pozostałą membranę nad miską, aby uwolnić cały sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Jabłka i gruszkę pokroić w plasterki i wymieszać z innymi owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
5
Dodać cukier i wrzucić dobrze, następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSałatki
OkazjeZimowe
Magazyn