Zimny makaron z Tofu w sosie orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zimnego makaronu z Tofu w sosie orzechowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 665 kalorii, 26g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka naturalnego masła orzechowego, lo mein noodles, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać masło orzechowe można śledzić to danie główne z Masło Orzechowe Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Zimny makaron z sosem orzechowym, Zimny makaron z sosem orzechowym, oraz Makaron Na Zimno Z Sosem Sezamowym Lub Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W naczyniu do pieczenia wymieszać mirin, ocet i sos sojowy.
Dodaj tofu; odstawić na 15 protokół, obracając w połowie.
Piec tofu przez 10 protokół.
Pokroić na kawałki 1/2 cala.
Tymczasem przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i napełnij dużą miskę wodą z lodem.
Dodaj makaron do garnka i gotować, aż al dente, 6 protokół.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/3 szklanki wody do gotowania. Natychmiast zanurz makaron w lodowatej wodzie, aby ostygł; dobrze spuścić.
Przenieść makaron do dużej miski i dodać kiełki fasoli i kolendry.
W maszynce połączyć masło orzechowe z 1 łyżeczką sosu chili czosnkowego. Z włączonym urządzeniem powoli dodaj 1/3 szklanki wody do gotowania makaronu.
Wlać zarezerwowaną marynatę, doprawić solą i przetworzyć do połączenia.
Wlać sos orzechowy na makaron i wrzucić dobrze.
Przenieść makaron do miski, top z tofu i służyć z wapna kliny, orzeszki ziemne i sos chili czosnek.