Zimny Makaron Orzechowo-Sezamowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zimnego makaronu Orzechowo-sezamowego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, nasiona sezamu, naturalne masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Sezamowy Zimny Orzechowy, Makaron sezamowo-orzechowy na zimno, oraz Makaron Sezamowy Zimny Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety, a następnie odcedzić.
Połącz zieloną herbatę, masło orzechowe, sos sojowy, ocet, brązowy cukier i olej arachidowy w blenderze.
Dodać nasiona sezamu, sos chili-czosnek, olej sezamowy, imbir, czosnek i 1/4 łyżeczki soli; proces do gładkiej.
Wrzucić makaron z sosem orzechowym i marchewki w dużej misce. Schłodzić około 1 godziny. Top z kolendry, orzeszki ziemne i więcej sezamu.