Ziemniaki z południa
Ziemniaki na południe od granicy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 108 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka salsy pomidorowej, zielonej cebuli, śmietany beztłuszczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Na południe od granicy puree ziemniaczane klopsiki, Na południe od granicy Dip szpinakowy, oraz Na południe od zupy Granicznej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki i 1 1/2 szklanki wody na 12-calowej patelni nieprzywierającej. Przykryć szczelnie pokrywką lub folią i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Dusić na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, 5 do 7 protokół.
Odcedzić ziemniaki w durszlaku i wytrzeć patelnię do czysta.
Do patelni, dodać olej, chili w proszku, kolendra, kminek i czosnek w proszku; mieszać na średnim ogniu przez 30 sekund.
Dodać ziemniaki, wymieszać, a następnie wymieszać w pomidorach, 1/4 szklanki kolendry i zielonej cebuli. Na dużym ogniu, od czasu do czasu włączyć mieszaninę z szeroką szpatułką, aż zbrązowieje, 5 do 6 minut. Doprawić do smaku solą i posypać odrobiną kolendry. Oferuj salsę i kwaśną śmietanę, aby dodać do smaku.