Ziemniaki z krabem, krewetkami i szparagami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 365 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz por, masło, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Galettes, Paluszki Ziemniaczane Ze Szczypiorkiem Crème Fraîche I Wędzone, oraz Joes Crab Shack Coconut Shrimp-jest to orzeźwiający sposób na przygotowanie krewetek, nie przegap tego za wspaniały tropikalny smak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować zapasy i szalotki w rondlu, aż zredukowane do 3/4 szklanki, 20 protokół. Odstawić. Szparagi gotować we wrzącej osolonej wodzie, aż będą chrupiące-miękkie, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Szalotka
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Przełożyć do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Drenaż.
4
Płyta Line microwave-safe z folią. Nakładają tyle rund ziemniaczanych (o 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Mikrofalówka
5
na plastiku tworząc 4-calowy Okrągły. Kuchenka mikrofalowa na wysoki, aż prawie przetargu, o 3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
6
Przenieść galette ziemniaków do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Skropić 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
8
Posypać solą i pieprzem. Powtórz z pozostałymi ziemniakami i 3 łyżeczkami oleju, tworząc w sumie 4 galetki. (Zmniejszone zapasy, szparagi i galetki można wykonać 6 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.) Rozpuścić 1 łyżkę masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Szparagi
Ziemniak
Masło
Stado
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj por. Przykryć i gotować, aż tylko miękkie, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
10
Dodaj kraba, śmietanę i szczypiorek; gotuj na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Szczypiorek
Krem
Krab
11
Zdjąć z ognia. Przykryj, aby się ogrzać. Stopić 2 łyżki masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodaj krewetki; sauté aż tylko nieprzezroczyste w centrum, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
13
Dodać szparagi; wrzucić do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Szparagi
14
Tymczasem ciepło pozostałe 2 łyżki oleju w innej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
15
Dodaj galettes i gotować, aż chrupiące i brązowy, 1 1/2 protokół na stronę; przenieść 1 galette do każdego z 4 płyt. Przynieś zmniejszone zapasy na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
16
Zdjąć z ognia.
17
Dodać pozostałe 2 łyżki masła; trzepaczka tylko do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
18
Top galettes ziemniaków z mieszanki krabów. Ułóż krewetki na krabie. Surround ze szparagami. Koniec łyżki.