Ziemniaki smażone na patelni z koperkiem

Ziemniaki smażone na patelni z koperkiem
Smażone ziemniaki z koperkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, parmezanu, nowych klinów ziemniaczanych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Duszona letnia kapusta z ziemniakami smażonymi, fetą i koperkiem, Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa, oraz Patelnia cytrynowa tymianek Kurczak z ziemniakami i zieloną fasolką.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj kliny ziemniaczane; gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3
Zdjąć z ognia i posypać serem i pozostałymi składnikami; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn