Ziemniaki puree czosnkowe z bazylią i fetą
Tłuczone ziemniaki czosnkowe z bazylią i Fetanem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 167 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ser feta, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Puree ze szpinakiem i fetą, oraz Tłuczone Ziemniaki Z Serem Feta.
Instrukcje
Umieść ziemniaki i czosnek w rondlu 3-quart; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; częściowo przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 14 minut lub do miękkości.
Odcedzić ziemniaki; wrócić do patelni.
Dodać masło i pozostałe składniki na patelnię. Mash z masherem ziemniaczanym. Gotować, ciągle mieszając, na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania.