Ziemniaki, Poblano i chorizo Tacos wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, kliny z limonki, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Ziemniaki, Poblano i chorizo Tacos, Ziemniaki, Poblano i chorizo Tacos, oraz Słodki ziemniak + Chorizo Tacos z Salsanem z czarnej fasoli i pieczonym Poblano Avocado Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Pokrój poblanos na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Ułóż połówki poblano, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Dusić przez 8 minut lub do poczernienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
5
Odstawić 5 minut. Obrać; grubo posiekać.
6
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać ziemniaki; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać chorizo do patelni; gotować 1 1/2 protokół, mieszając do kruszonki. Powrót mieszaniny ziemniaków do patelni. Wymieszać z wywarem i solą; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub do ziemniaków jest miękka, chorizo jest zrobione, i ciecz prawie odparowuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Pracując z 1 tortillą na raz, podgrzewaj tortille na średnim ogniu bezpośrednio na oku palnika przez około 15 sekund z każdej strony lub do lekko zwęglonego. Ułóż około 1/3 szklanki mieszanki ziemniaków na środku każdej tortilli; wierzch z 1 1/2 łyżeczki cebuli i 1 1/2 łyżeczki sera.