Ziemniaki Nadziewane Wołowiną I Cebulą

Ziemniaki Nadziewane Wołowiną I Cebulą
Ziemniaki faszerowane wołowiną i cebulą to bezglutenowy, bezmleczny i pełen 30 dodatków dodatek. Jedna porcja tego dania zawiera około 43 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 542 kalorie. Za 3,79 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Został dostarczony przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 10 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, bulion wołowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Francuskie ziemniaki nadziewane cebulą, Pieczony kurczak nadziewany cebulą z ziemniakami i Pieczony kurczak nadziewany cebulą z ziemniakami.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Szklanek Bulionu Wołowego O Niskiej Zawartości Sodu8 Szklanek Bulionu Wołowego O Niskiej Zawartości Sodu
3
Bulion wołowy włóż do dużego rondla i postaw na średnim ogniu i zagotuj. Gotuj, aż płyn zredukuje się o połowę, pozostawiając 4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Połóż ziemniaki na blasze do pieczenia z brzegiem i piecz do miękkości, około 45 minut. Kiedy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby je można było wziąć, przekrój je wzdłuż na pół i za pomocą łyżki usuń miąższ ziemniaczany i zachowaj, pozostawiając brzegi o grubości 1/2 cala wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Blachę do pieczenia skrop 1 łyżką oliwy z oliwek i ułóż na niej łupiny ziemniaków, przecięciem do dołu; piecz, aż przecięta strona będzie złotobrązowa, a skórka chrupiąca, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Kawałki mięsa osusz ręcznikiem papierowym, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym holenderskim piekarniku i obsmaż wołowinę ze wszystkich stron na głęboki złoty kolor, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
8
Wyjmij mięso na talerz i ostrożnie dodaj łyżkę wody do gorącego garnka, zeskrobując brązowe kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodać łyżkę oliwy z oliwek i cebulę perłową, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotuj około 7 minut, często mieszając, aż cebula zacznie się karmelizować, dodając wodę w razie potrzeby, aby odszklić brązowe kawałki z dna patelni. Gdy cebula nabierze głębokiego złocistego koloru, dodać zredukowany bulion wołowy oraz wołowinę i jej soki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, aby utrzymać ogień na wolnym ogniu i gotuj, aż mięso będzie miękkie, usuwając tłuszcz z wierzchu, jeśli to konieczne, przez około 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Przełóż zarezerwowany miąższ ziemniaczany przez praskę lub rozgnieć tłuczkiem na gładką masę, dodając gorącą wodę, aby je rozluźnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
11
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem do smaku i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
12
Wlej gulasz do misek z chrupiącymi ziemniakami, na wierzch połóż łyżkę puree ziemniaczanego i ciesz się smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn