Ziemniaki Nadziewane Po Kolumbijsku (Papas Rellenas Colombianas)

Ziemniaki Nadziewane Po Kolumbijsku (Papas Rellenas Colombianas)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanych ziemniaków w stylu kolumbijskim (Papas rellenas Colombianas). Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 10 i kosztuje 20 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 675 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kolumbijskie Papas Rellenas (Nadziewane Kulki Ziemniaczane), Papas Rellenas Al Horno (pieczone ziemniaki) - SRC Post, oraz Gotowane Ziemniaki Po Kolumbijsku (Papas Chorreadas).

Instrukcje

1
Ziemniaki obrać i pokroić na kawałki, włożyć do średniego garnka i przykryć wodą i ¼ łyżeczki soli.Doprowadzić ziemniaki do wrzenia na średnim dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średniego i gotować do przetargu widelec o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ziemniaki odsączyć i zacieru widelcem lub masher i odstawić.Przygotować nadzienie, w dużej patelni z sosem, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodać cebulę, pomidor, szalotki, czosnek, kminek, azafran, pieprz i sól. Gotować przez 5 minut lub aż cebula są przezroczyste, dodać wołowinę i gotować mieszając od czasu do czasu o 10-15 protokół. Odstawić do cool.In średnia miska umieścić wszystkie składniki ciasta i ubijać, aż będzie gładka i odstawić.Podzielić zacieru ziemniaczanego na 10 równych wielkości porcji, o 1/3 szklanki każda, i uformować każdą porcję w kulkę przez toczenia między dłońmi. Spłaszczyć na paszteciki i umieścić 1 ½ łyżki nadzienia w środku każdego z nich. Uformuj mieszankę ziemniaków z nadzieniem w kulki, aby całkowicie zamknąć nadzienie.Napełnij duży ciężki garnek olejem roślinnym i podgrzej na średnim ogniu do 360° F. zanurz nadziewane ziemniaki w cieście i ostrożnie umieść je w gorącym oleju i smaż przez około 4 minuty lub do złotego koloru, obracając się w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Ziemniaki wyjąć z oleju za pomocą łyżki szczelinowej i osuszyć w talerzu z ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Przełożyć na talerz i podawać z Ají.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn