Ziemniaki kremowe czosnkowo-Parmezanowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać powolne kuchenka kremowy czosnek i parmezan ziemniaki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jeśli masz pieprz, wodę, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Czosnek Parmezan Ziemniaki, Powolna kuchenka czosnek parmezan kurczak i ziemniaki, oraz Kremowy Czosnek Powoli Kuchenka Puree Ziemniaki.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 1 szklankę wody i śmietany Tatar.
Dodać pokrojone ziemniaki; wrzucić do herbu.
Spuścić, wyrzucając wodę.
Umieścić ziemniaki w 3 do 4-quart powolnej kuchence.
W średniej misce, połączyć zupę, 1/2 szklanki wody, mąka, masło, sól, pieprz i czosnek w proszku; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę na ziemniaki; delikatnie wymieszać, aby pokryć.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 5 do 6 godzin.
Tuż przed podaniem, posypać parmezanem na wierzchu.