Ziemniaki faszerowane boczkiem i groszkiem

Ziemniaki faszerowane boczkiem i groszkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ziemniaków nadziewanych boczkiem i groszkiem. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka grochu, masło, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki Faszerowane Szpinakiem I Boczkiem, Ziemniaki Faszerowane Boczkiem Jalapeno, oraz Ziemniaki faszerowane bekonem i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. ziemniaki szoruj, dobrze osusz i przekłuj kilka razy widelcem. Kuchenka mikrofalowa na 4 minuty na wysokości. Obróć ziemniaki i gotuj jeszcze 4 minuty. Obróć ponownie, gotuj na niskim poziomie przez 2 minuty, obróć i gotuj kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Przenieść ziemniaki na powierzchnię roboczą i przykryć miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odstawić na 5 minut.
4
Pokroić 1/4 cala "pokrywkę" z góry każdego ziemniaka; wyrzucić. Małą łyżeczką wyjmij miąższ, pozostawiając skorupę z 1/4-calową "ścianką" miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
W dużej misce wymieszać wymieszane ziemniaki z masłem, solą, pieprzem i mlekiem. Rozgnieść widelcem aż do wymieszania (mieszanina powinna być gruba). Wymieszać z boczkiem, groszkiem i 1 szklanką sera. Skórki ziemniaczane napełnij równymi ilościami mieszanki ziemniaczanej. Top z pozostałym serem i piec, aż ser topi się i nadzienie jest rozgrzany, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn