Ziemniaki Czosnkowo-Koperkowe

Ziemniaki Czosnkowo-Koperkowe
Przepis czosnek-koperek rozbite ziemniaki mogą być wykonane w około 45 minut. Ten przepis służy 2. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 3G tłuszczu i w sumie 168 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką pieprz, śmietanę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 56%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ziemniaki Czosnkowo-Koperkowe, Ziemniaki Czosnkowo-Koperkowe, oraz Czosnek Rozbił Ziemniaki.

Instrukcje

1
Umieść czosnek na podwójnej grubości wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Skrop olejem. Owiń folię wokół czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec w temperaturze 425° przez 15-20 minut. Ostudzić przez 10-15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W międzyczasie umieść ziemniaki w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Odpływ.
6
Przenieś ziemniaki do małej miski; wyciśnij zmiękczony czosnek do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj pozostałe składniki; zetrzyj ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn