Ziemniaczano-Panierowane Warzywa Pieczone
Ziemniaki panierowane pieczone warzywa może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 169 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka mieszanki parmezanu, produkt jajeczny, margaryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki Z Kurczaka Panierowane Z Warzywami, Paleo" panierowany " pasztet wieprzowy z Paleo Country Gravy & pieczone warzywa, oraz Pieczony Dorsz Panierowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 400°. Linia jelly roll pan, 15 1/2x10 1/2x1 cala, z folią aluminiową. Spryskaj folię nieprzywierającym sprayem do gotowania. Produkt jajeczny ubić lekko w małej miseczce.
Mieszaj pąki ziemniaczane, ser, czosnek w proszku i margarynę w osobnej małej miseczce dopochwowo. Warzywa zanurzyć w produkcie jajecznym; zalać mieszaniną ziemniaków.
Umieścić kawałki warzyw 1 cal od siebie na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub aż powłoka jest złoty kolor i warzywa są miękkie.
Podawać z sosem ranczo w razie potrzeby.