Zielony Sos Oliwkowy

Zielony Sos Oliwkowy
Zielony sos Oliwkowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką oliwki, pietruszkę płaską, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Zielone oliwkowe Gnocchi z sosem z zielonych oliwek, Zielony Sos Oliwkowy, oraz Spaghetti Z Sosem Z Zielonych Oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć pietruszkę, cornichons, olej, oliwki, sardela (Jeśli za pomocą), ocet, musztarda, kapary, i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
SardeleSardele
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn