Zielony Burger Chile z chrupiącą sałatką z awokado

Zielony Burger Chile z chrupiącą sałatką z awokado
Zielony Burger Chile z chrupiącą sałatką z awokado może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 888 kalorii, 48g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz bułki z sezamem, dojrzewający ser provolone, chiles poblano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zielony Chile i Avocado-Mayo Burger, Sałatka Ceviche Z Awokado, Kolendrą I Zielonym Chile, oraz Zielony Chile Bison Burger.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Chili posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj do momentu, aż ze wszystkich stron i będzie miękki, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Usuń chiles z grilla, umieścić w misce, przykryć folią i odstawić 15 protokół. Obrać, łodygi i nasiona chiles. Pokrój chiles i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać 4 luźno zapakowane kotlety burger rzucając niektóre z mięsa z rąk do rąk. naciśnij kciuk do środka każdego patty, aby trochę dobrze. (W tym momencie można schłodzić lub nawet zamrozić hamburgery na krótko, aby lepiej trzymały swoje kształty po ugotowaniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj, aż lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średniej doneness, o 8 protokół. Top każdy burger z 2 plastrami sera, zamknąć pokrywę grilla i kontynuować gotowanie przez około 30 sekund lub aż ser po prostu topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Połóż bułki na grillu, odetnij bok i grilluj, aż lekko zwęglą, około 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Umieścić hamburgery na dolnej połowie, umieścić kilka plastrów poblano na wierzchu sera i przykryć blaty burger.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn