Zielone Ziemniaki Wasabi

Zielone Ziemniaki Wasabi
Zielone ziemniaki Wasabi wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz odtłuszczony bulion z kurczaka, pietruszkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wasabi i zielona cebula puree ziemniaczane, Puree Z Wasabi, oraz Wasabi Bite Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki obrać, opłukać i pokroić na 2-calowe kawałki. Na patelni 3-do 4-ćwiartkowej połącz ziemniaki i bulion. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki łatwo zacieru, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić, rezerwując bulion. Umieść 3/4 szklanki bulionu i pietruszki w blenderze. Wirować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać mieszaninę pietruszki i 1 łyżkę pasty wasabi do ziemniaków. Ubij mikserem lub zacierem z masherem ziemniaczanym, aż będzie gładka, dodając więcej bulionu, aby ziemniaki były tak kremowe, jak chcesz. Doprawić do smaku solą i więcej wasabi. Aby uzyskać gładszą konsystencję, wymieszaj śmietanę do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Pasta WasabiPasta Wasabi
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
WasabiWasabi
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn