Zielone Chile, kurczak i fasola Chili
Zielone Chile, kurczak i fasola Chili jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 49g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego kminku, oleju roślinnego, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Zielone Chile, kurczak i fasola Chili, Zielony Chile Kurczak Chili, oraz Zielony Chile Kurczak Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4 1/2 - do 5-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować od 4 do 5 minut, często mieszając, aż cebula zmięknie.
Wymieszać z kminkiem, solą, czerwonym pieprzem i kurczakiem. Gotować 6 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak jest lekko rumiane.
Wymieszać fasolę, chiles i bulion.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć; gotować od 20 do 25 minut, od czasu do czasu mieszając, aż kurczak nie będzie już różowy w środku.