Zielona sałatka z jabłkami i sosem Klonowo-orzechowym

Zielona sałatka z jabłkami i sosem Klonowo-orzechowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Zielona sałatka z jabłkami i sosem Klonowo-orzechowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnistą musztardę dijon, ocet jabłkowy, warzywa sałatkowe dla smakoszy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser pleśniowy i sałatka orzechowa z sosem klonowym, Sałatka z gruszki, orzecha włoskiego i sera pleśniowego z sosem klonowym, oraz Zimowa sałatka Zielona z orzechami włoskimi, jabłkami i sosem Parmezanowo-anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz warzywa sałatkowe i jabłko w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz ocet i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Mżawka na sałatkę; wrzucić delikatnie do herbu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn