Zielona papryka nadziewana soczewicą pomidorową kuskus
Zielona papryka nadziewane pomidor soczewica kuskus może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 38g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 89 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, paprykę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Papryka nadziewana kuskusem i indykiem, Kurczak i kuskus nadziewane papryki, oraz Śródziemnomorska papryka nadziewana z kuskusem, kurczakiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pokrój paprykę na pół, umieść je w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i odstaw na bok. Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę przez 5 minut.
Dodaj 1 1/2 szklanki posiekanej cebuli, posiekaną zieloną paprykę i czosnek. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać sos pomidorowy, i niech gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania kuskus.
Przygotować kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, ale dodać pozostałą cebulę do wody przed dodaniem kuskusu. Gdy kuskus jest gotowy, połączyć go z sosem. Napełnij paprykę mieszanką. Na wierzchu każdy z rozdrobnionym serem.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 minut, lub aż ser będzie bąbelkowy i lekko brązowy na wierzchu.