Zielona Papaja-Indyk
Zielona papaja-Indyk jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liście sałaty maślanej, papaja, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ham & Turkey Tumble, Sałatka Taos Tumble, oraz Moja Zielona Sałatka Z Papai dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, wymieszać olej, cebulę i indyka, aż mięso będzie rumiane i kruche, o 7 protokół.
Dodać curry; mieszać aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj papaję, bulion i chutney. Przykryć i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż papaja będzie miękka po przekłuciu, 5 do 7 protokół.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i 2 łyżki wody; wymieszać na patelni. Mieszaj, aż sos się zagotuje, około 1 minuty.
Aby jeść, łyżka mieszanki indyka do liści sałaty i zwinąć.