Zielona oliwka i orzech Crostini
Zielona oliwka i orzech Crostini wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 97 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka oliwy z oliwek, koziego sera, kawałków orzecha włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Zielona oliwka i kozi ser Crostini, Crostini z sałatką z soczewicy i zielonych oliwek, oraz Chile-małże gotowane na parze z zielonymi oliwkowymi Crostini.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie w talerzu ciasta i piec przez około 10 protokół, lub do lekko rumiane.
Ostudzić, a następnie drobno posiekać.
W średniej misce wymieszaj oliwki, orzechy włoskie, oliwę z oliwek,anchois i czosnek.
Każdy plasterek opiekanej bagietki posmarować 2 łyżeczkami koziego sera, a na wierzchu 1 łyżką mieszanki Oliwnej. Ułóż crostini na talerzu i podawaj.