Zielona oliwka i kozi ser Crostini
Zielona oliwka i kozi ser Crostini jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz szczypiorek czosnku, importowane oliwki utwardzone solanką, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tapenada Z Oliwek I Kozi Ser Crostini, Kozi ser Crostini z Tapenadą Figowo-oliwkową, oraz Marokańskie kanapki z marchewką i kozim serem z zieloną oliwką Tapenade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast nasiona kopru włoskiego w małej patelni overmedium-wysokie ciepło, aż pachnące, shakingskillet od czasu do czasu, o 1 minutę.
Przenieść nasiona do średniej miski.
Dodać oliwki, 2 łyżki oliwy, szczypiorek czosnku, pomarańczę, tymianek i skórkę pomarańczową do miski i zmiksować. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany2 dni do przodu. Cover; chill. Doprowadzić do roomtemperatura przed użyciem.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Posmaruj obie strony kromek chleba olejem. Grillon 1 strona do złotego, około 1 minuta. Obróć chleb; natychmiast wierzch każdy plaster z okrągłą 1 cheese. Grilluj, aż DNA są goldeni ser lekko zmięknie, około 1 minuty.
Przenieś crostini na talerz. Łyżka olivemixture nad i posypać pieprzem.
Szczypiorek czosnkowy, znany również jako Chiński szczypiorek, można znaleźć na rynkach azjatyckich.
W gorące letnie dni Jeanne lubi podawać chilledrosé. Jest pyszne z crostini i jest również świetne w połączeniu z kur Cornishgame. Aby znaleźć interesujące wina,Jeanne często zatrzymuje się w swoim ulubionym localwine shop, Colorado Wine Company.Personel tam zwrócił ją do
Château du Rouët 2007 Côtes de Provence
Rosé Cuvée Reservée (13 dolarów), że nalewa dziś wieczorem. Mieszanka Grenache-Syrah ma owocowy, elegancki smak i jest na tyle bogata, aby sprostać starym smakom w tym menu.