Zielona fasolka z migdałami
Jeśli masz około 15 minut , aby spędzić w kuchni, fasolka szparagowa z migdałami może być niesamowitym przepisem na danie bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i laktoowowegetariańskie, które warto wypróbować. Za 75 centów za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 112 kalorii , 5 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 4 osób. Ten przepis z Allrecipes wymaga migdałów, pomidorów w puszce, fasolki szparagowej i przypraw. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 88% , to danie jest niesamowite. Wypróbuj Sałatkę z fasolką szparagową z migdałami , Grillowaną fasolkę szparagową i Czarną fasolę i groszek z ryżem i jęczmieniem, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W garnku na średnim ogniu gotuj zieloną fasolkę i pomidory, aż będą ciepłe. Dopraw przyprawą włoską. Przed podaniem wymieszaj z migdałami.