Zielona fasolka z migdałami

Zielona fasolka z migdałami
Jeśli masz około 15 minut , aby spędzić w kuchni, fasolka szparagowa z migdałami może być niesamowitym przepisem na danie bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i laktoowowegetariańskie, które warto wypróbować. Za 75 centów za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 112 kalorii , 5 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 4 osób. Ten przepis z Allrecipes wymaga migdałów, pomidorów w puszce, fasolki szparagowej i przypraw. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 88% , to danie jest niesamowite. Wypróbuj Sałatkę z fasolką szparagową z migdałami , Grillowaną fasolkę szparagową i Czarną fasolę i groszek z ryżem i jęczmieniem, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W garnku na średnim ogniu gotuj zieloną fasolkę i pomidory, aż będą ciepłe. Dopraw przyprawą włoską. Przed podaniem wymieszaj z migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn