Zielona Fasola Sezamowa Smażona Wok
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Wok-Seared Sezam Green Beans może być świetny przepis, aby spróbować. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sos sojowy, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Zielona fasola sezamowa smażona Wok, Zapiekany tuńczyk Ahi z chrupiącą fasolką sezamową, oraz Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową ugotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż będzie krucho-miękka, o 3 protokół.
Przelej zieloną fasolkę do dużej miski z lodową wodą do ostygnięcia.
Spuścić ponownie. Fasolka szparagowa sucha. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Owinąć zieloną fasolkę w papierowe ręczniki i zamknąć w zamykanej plastikowej torbie. Przechowywać w lodówce.)
Rozgrzać olej w ciężkich dużych wok lub nonstick patelni na dużym ogniu.
Dodać fasolkę szparagową i smażyć do ogrzania przez, O 2 protokół.
Dodaj sos sojowy, ocet, cukier i pieprz. Smażyć, aż sos lekko się zmniejszy i luźno pokryje zieloną fasolkę, o 2 minuty dłużej.
Dodać nasiona sezamu i wrzucić do herbu.
Przenieść mieszaninę fasoli do miski i służyć.