Zielona Fasola Balsamiczna
Zielona fasola balsamiczna to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zielona Fasola Balsamiczna, Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie, oraz Orzech Laskowy Zielona Fasola Balsamiczna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 5 do 6 minut lub do chrupiącej miękkości; odcedzić. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania i odcedzić.
Wymieszać ocet, brązowy cukier i musztardę, aż będzie gładka.
Gotować szalotki w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu, często mieszając, 1 minutę lub do miękkości. Wymieszaj mieszaninę octu, soli i pieprzu.
Dodaj zieloną fasolkę; wrzucić do herbu.