Zieleń z sosem Klonowo-balsamicznym

Zieleń z sosem Klonowo-balsamicznym
Zielenina z sosem Klonowo-balsamicznym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 150 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, sos Klonowo-balsamiczny, zieleninę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne warzywa z ciepłym sosem balsamicznym, Sos Balsamiczny Klonowy, oraz Sałatka ziemniaczana z sosem z klonu balsamicznego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz warzywa i pomidory w dużej misce do serwowania. Wierzch z kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Skropić sosem Klonowo-balsamicznym lub podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn