Zielenina ze złotymi rodzynkami

Zielenina ze złotymi rodzynkami
Zielenina ze złotymi rodzynkami to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 6. Jeśli masz szpinak dla niemowląt, złote rodzynki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz ze złotymi rodzynkami i orzechami włoskimi, Brokuły Rabe ze złotymi rodzynkami, oraz Ryż z koprem włoskim i złotymi rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać rodzynki i cebulę na patelni; gotować przez 3 protokół lub aż cebula są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj połowę escarole na patelnię; gotować przez 2 minuty lub aż warzywa więdną. Powtórz z pozostałą escarole.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj jedną trzecią szpinaku na patelnię; gotować przez 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Powtórz w 2 kolejnych partiach z pozostałym szpinakiem. Wymieszać z solą i garam masala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn