Zielenina ze złotymi rodzynkami
Zielenina ze złotymi rodzynkami to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 6. Jeśli masz szpinak dla niemowląt, złote rodzynki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz ze złotymi rodzynkami i orzechami włoskimi, Brokuły Rabe ze złotymi rodzynkami, oraz Ryż z koprem włoskim i złotymi rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać rodzynki i cebulę na patelni; gotować przez 3 protokół lub aż cebula są lekko rumiane.
Dodaj połowę escarole na patelnię; gotować przez 2 minuty lub aż warzywa więdną. Powtórz z pozostałą escarole.
Dodaj jedną trzecią szpinaku na patelnię; gotować przez 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Powtórz w 2 kolejnych partiach z pozostałym szpinakiem. Wymieszać z solą i garam masala.