Zielenina z Chèvre i jagodami
Zielenina z Chèvre i jagodami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 125 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jagód, octu ryżowego, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Warzywa z sosem Chèvre, Sałatka Mesclun Greens z Chevre, nerkowcami, kurczakiem i truskawkami, oraz Wiosenne warzywa z jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W miarce szklanej 2-szklanki lub małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki, połącz 2 łyżki żurawiny, moreli i octu.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej z pełną mocą (100%), aż do gotowania na parze, około 1 minuty.
Odstawić w temperaturze pokojowej lub schłodzić do ostygnięcia.
W blenderze lub robocie kuchennym wirować mieszankę owoców, aż będzie gładka.
Wlać czysty z powrotem do szklanej miary; dodać olej i ubijać, aby zmiksować.
Włożyć zieleninę do szerokiej, płytkiej miseczki.
Dodać 2/3 vinaigrette i delikatnie wymieszać do pokrycia. Ser, jagody i pozostałe żurawiny rozsypać równomiernie na zieleni.
Skropić pozostałym winegretem.
Dodać sól i pieprz do smaku.