Zgrabne Gingersi
Need a wegetariańska przystawka? Zgryźliwe Gingers może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 7 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, zmielony imbir, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Gin I Gingers, Pikantny Dip Szparagowy, oraz Strąki Grochu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Mikser Elektryczny Z Uchwytem łopatkowym
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Użyj miksera elektrycznego do śmietany razem masło, cukier, i brązowy cukier, aż lekki i puszysty.
Dodać żółtko i melasę i dobrze wymieszać.
W osobnej misce połączyć mąkę, espresso, imbir, cynamon, goździki, ziele angielskie, sodę oczyszczoną i sól.
Suche składniki wymieszać z masłem. (Ciasto będzie dość miękkie.)
Rozwałkuj ciasto na ciasne okrągłe kłody, zawiń ciasno w pergamin lub folię i schłodź do twardości (patrz uwaga kucharza*).
Rozpakować ciasto i pokroić w 1/4-calowe rundy.
Do płytkiego naczynia wlać cukier. Naciśnij górną część każdego ciastka do cukru, a następnie umieścić ciasteczka cukru bok do góry na pergaminu wyłożonej arkusza pan około 2 cali od siebie.
Piec przez 12 do 15 minut. Nie nad piec; ciasteczka staną się "Żwawy" po ich ostygnie całkowicie.
Przenieś je do stojaka chłodzącego drut, aby ostygły przez 5 minut.