Zdrowy Wolno Gotowany Meat Loaf
Ten przepis zawiera 8 porcji z 74 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką pieprz, cebulę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Wolno Gotowany Meat Loaf, Wolno gotowany Meat Loaf dla 2 osób, oraz Wolno Gotowany Taco Meat Loaf.
Instrukcje
Wyciąć cztery 20-in. x 3 po. paski folii o dużej wytrzymałości; krzyżują się tak, że przypominają szprychy koła.
Umieść paski na dole i na bokach 3-qt. Wolnowar. Paski powlekane sprayem do gotowania.
W dużej misce połączyć bułkę tartą, 1 szklankę sosu spaghetti, jajko, cebulę i przyprawy. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Uformuj Bochenek; umieść na środku pasków.
Łyżka pozostałego sosu spaghetti na Meat loaf. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 3-4 godziny lub aż termometr odczyta 160°. Używając pasków foliowych jako uchwytów, wyjmij Bochenek mięsa na półmisek.