Zdrowy wegetariański powolny kuchenka: Louisiana Ratatouille
Zdrowe wegetariańskie powolne kuchenka: Louisiana Ratatouille jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory w puszkach, cebulę, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolnowar Ratatouille, Wolnowar Ratatouille, oraz Zupa Ratatouille Wolnoopalnikowa.
Instrukcje
Na patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać bakłażan, partiami, i gotować, mieszając, aż lekko rumiane.
Przenieść do powolnej Kamionki kuchennej.Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać cebulę na patelnię i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać czosnek, oregano, sól i pieprz i gotować, mieszając, przez 1 minutę.Pomidory wymieszać z sokiem i octem z czerwonego wina i doprowadzić do wrzenia.
Przenieść do powolnej Kamionki kuchennej.Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6 godzin lub na wysokim przez 3 godziny, aż będzie gorący i bąbelkowy.
Dodać okra i paprykę. Przykryć i gotować na wysokiej wysokości przez 30 minut, aż okra będzie miękka.