Zdrowy chleb z cukinii może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, cukinię, wanilię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Zdrowy Chleb Żurawinowo-Orzechowy, Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), oraz Prozdrowotny Farsz.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko 2 (8x4-cala) patelni bochenkowych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce, wymieszać cukinię, mus jabłkowy, olej, produkt jajeczny, wanilia i cukier, aż dobrze wymieszane. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów włoskich, aż dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami włoskimi. Łyżka ciasto równomiernie do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.