Zdrowszy Kremowy Pudding Ryżowy

Zdrowszy Kremowy Pudding Ryżowy
Zdrowszy kremowy Pudding ryżowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ten deser ma 322 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy ryż, rodzynki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy Pudding Ryżowy, Kremowy Pudding Ryżowy, oraz Kremowy Pudding Ryżowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wodę i ryż na dużym ogniu w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ugotowany ryż, 1 1/2 szklanki mleka, cukier i sól Połącz w czystym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż gęsty i kremowy, 15 do 20 protokół. Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki mleka, ubite jajko i rodzynki. Gotować 2 minuty więcej, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
RodzynkiRodzynki
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem i ekstraktem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
4
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn