Zdrowszy chleb z cukinią IV
Zdrowszy chleb z cukinią IV może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, mąkę gryczaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zdrowszy Chleb Z Cukinią, Zdrowsza zapiekanka z makaronem z kurczakiem i cukinią, oraz Zdrowszy Chleb Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 8x4-calowe patelnie bochenkowe.
W dużej misce ubić jajka, aż będą lekkie i spienione.
Wymieszać w oleju i cukrze. Wymieszać z cukinią i ekstraktem z wanilii.
W misce połącz mąkę uniwersalną, mąkę gryczaną, cynamon, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i orzechy. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj. Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta, 60 do 70 minut.