Zdrowsza babka Maślanka kukurydziana
Zdrowsza babka Maślanka kukurydziana może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Jeśli masz kukurydzę, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 7 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Babka Maślanka kukurydziana, Zdrowsze Nadzienie Z Chleba Wiśniowego, oraz Zdrowsza Serowa Zapiekanka Z Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać 9-calową żelazną patelnię w piekarniku przez 10 minut. Roztopić masło w patelni i pędzla po bokach patelni.
Do dużej miski wlać nadmiar masła.
Maślankę i jajka ubić na nadmiar masła.
Wymieszaj cukier, sodę oczyszczoną, mąkę kukurydzianą, mąkę pełnoziarnistą i sól w innej misce.
Mieszankę mąki kukurydzianej i mrożonej kukurydzy ubić na maślankę. Zeskrobać mieszaninę chleba kukurydzianego na patelnię.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka patelni wychodzi czysty, 20 do 25 protokół.