Zdrowe Pieczarki faszerowane serem i boczkiem

Zdrowe Pieczarki faszerowane serem i boczkiem
Zdrowy ser i boczek nadziewane pieczarki mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz grzyby, musztarda dijon, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczarki faszerowane boczkiem i serem, Pieczarki Faszerowane Boczkiem I Serem, oraz Pieczarki faszerowane serem i bekonem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Usunąć łodygi z grzybów; czapki rezerwowe. Posiekać tyle łodyg do środka 3/4 szklanki. Wyrzucić Pozostałe łodygi lub zarezerwować do innego użytku. W dużej misce, wrzucić czapki grzybowe z vinaigrette; umieścić boki łodygi w dół w ungreased 15x10x1-calowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć; spuścić.
5
W międzyczasie, w 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Usunąć i wyrzucić kapiele z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
W tej samej patelni, ciepła 1 łyżeczka oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać cebulę i posiekane łodygi grzybów; gotować 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
W średniej misce, mieszać mieszankę cebuli, boczek, sery i musztarda, aż dobrze wymieszane. Mieszankę łyżką do czapek grzybowych; umieścić wypełnione boki do góry na patelni. W małej misce wymieszaj bułkę tartą i pozostałą 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; wymieszaj natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Posypać mieszaniną okruchów chleba na wypełnionych czapkach grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
11
Piec 10 do 15 minut lub do dokładnie ogrzanego i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn