Zdrowe Pieczarki faszerowane serem i boczkiem

Zdrowe Pieczarki faszerowane serem i boczkiem
Zdrowy ser i boczek nadziewane pieczarki mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz grzyby, musztarda dijon, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczarki faszerowane boczkiem i serem, Pieczarki Faszerowane Boczkiem I Serem, oraz Pieczarki faszerowane serem i bekonem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Usunąć łodygi z grzybów; czapki rezerwowe. Posiekać tyle łodyg do środka 3/4 szklanki. Wyrzucić Pozostałe łodygi lub zarezerwować do innego użytku. W dużej misce, wrzucić czapki grzybowe z vinaigrette; umieścić boki łodygi w dół w ungreased 15x10x1-calowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć; spuścić.
5
W międzyczasie, w 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Usunąć i wyrzucić kapiele z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
W tej samej patelni, ciepła 1 łyżeczka oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać cebulę i posiekane łodygi grzybów; gotować 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
W średniej misce, mieszać mieszankę cebuli, boczek, sery i musztarda, aż dobrze wymieszane. Mieszankę łyżką do czapek grzybowych; umieścić wypełnione boki do góry na patelni. W małej misce wymieszaj bułkę tartą i pozostałą 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; wymieszaj natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Posypać mieszaniną okruchów chleba na wypełnionych czapkach grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
11
Piec 10 do 15 minut lub do dokładnie ogrzanego i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn