Zdrowe Pieczarki faszerowane serem i boczkiem
Zdrowy ser i boczek nadziewane pieczarki mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz grzyby, musztarda dijon, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczarki faszerowane boczkiem i serem, Pieczarki Faszerowane Boczkiem I Serem, oraz Pieczarki faszerowane serem i bekonem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Usunąć łodygi z grzybów; czapki rezerwowe. Posiekać tyle łodyg do środka 3/4 szklanki. Wyrzucić Pozostałe łodygi lub zarezerwować do innego użytku. W dużej misce, wrzucić czapki grzybowe z vinaigrette; umieścić boki łodygi w dół w ungreased 15x10x1-calowy patelni.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć; spuścić.
W międzyczasie, w 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić.
Usunąć i wyrzucić kapiele z patelni.
W tej samej patelni, ciepła 1 łyżeczka oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posiekane łodygi grzybów; gotować 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
W średniej misce, mieszać mieszankę cebuli, boczek, sery i musztarda, aż dobrze wymieszane. Mieszankę łyżką do czapek grzybowych; umieścić wypełnione boki do góry na patelni. W małej misce wymieszaj bułkę tartą i pozostałą 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; wymieszaj natkę pietruszki.
Posypać mieszaniną okruchów chleba na wypełnionych czapkach grzybowych.
Piec 10 do 15 minut lub do dokładnie ogrzanego i ser topi.