Zdrowe i pyszne: Sałatka ziemniaczana z zieloną i białą fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zdrowe i pyszne: Sałatka ziemniaczana z zieloną i białą fasolą spróbuj. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól kuchenną, fasolę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: zdrowa i pyszna sałatka z zielonej fasoli i rzodkiewki, Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą, oraz Zdrowe I Pyszne: Biała Fasola Bruschetta.
Instrukcje
Napełnij duży garnek wodą. Posolić i doprowadzić do wrzenia. Tymczasem ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Następnie każdą połowę pokroić w plasterki o średnicy 1/2 cala (półksiężyce). Gdy woda się zagotuje, dodaj ziemniaki. Gotować około 10 minut, aż są ledwo miękkie.
Podczas gdy ziemniaki gotują się, z fasoli szparagowej posiekaj końce łodygi i pokrój każdą fasolę na pół. Następnie, w dużej misce, połączyć olej, ocet, sól i pieprz do smaku.
Dodaj bazylii i cebuli. Wymieszaj jeszcze raz.
Po ugotowaniu ziemniaków usuń je z wrzącej wody za pomocą łyżki szczelinowej lub pająka. Wrzuć do miski z winegretem.
Dodać fasolkę szparagową do gorącej wody i gotować około 4 lub 5 protokół, aż będą chrupiące-przetargu.
Fasolkę szparagową odcedzić i dodać do miski na wierzchu ziemniaków.
Wszystko dokładnie wymieszać, ale delikatnie. Sól i pieprz do smaku.
Podawać na ciepło (świetnie), na zimno (całkiem dobrze) lub w temperaturze pokojowej (bardzo dobrze). Jeśli są resztki, przechowuj je w lodówce i dobrze wymieszaj przed ponownym podaniem.