Zdrowe i pyszne: Sałatka ziemniaczana z zieloną i białą fasolą

Zdrowe i pyszne: Sałatka ziemniaczana z zieloną i białą fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zdrowe i pyszne: Sałatka ziemniaczana z zieloną i białą fasolą spróbuj. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól kuchenną, fasolę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: zdrowa i pyszna sałatka z zielonej fasoli i rzodkiewki, Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą, oraz Zdrowe I Pyszne: Biała Fasola Bruschetta.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek wodą. Posolić i doprowadzić do wrzenia. Tymczasem ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Następnie każdą połowę pokroić w plasterki o średnicy 1/2 cala (półksiężyce). Gdy woda się zagotuje, dodaj ziemniaki. Gotować około 10 minut, aż są ledwo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
2
Podczas gdy ziemniaki gotują się, z fasoli szparagowej posiekaj końce łodygi i pokrój każdą fasolę na pół. Następnie, w dużej misce, połączyć olej, ocet, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Trzepać razem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
4
Dodaj bazylii i cebuli. Wymieszaj jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Po ugotowaniu ziemniaków usuń je z wrzącej wody za pomocą łyżki szczelinowej lub pająka. Wrzuć do miski z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
6
Dodać fasolkę szparagową do gorącej wody i gotować około 4 lub 5 protokół, aż będą chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
7
Fasolkę szparagową odcedzić i dodać do miski na wierzchu ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
8
Wlać białą fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BiałaFasola Biała
9
Wszystko dokładnie wymieszać, ale delikatnie. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
10
Podawać na ciepło (świetnie), na zimno (całkiem dobrze) lub w temperaturze pokojowej (bardzo dobrze). Jeśli są resztki, przechowuj je w lodówce i dobrze wymieszaj przed ponownym podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia97
Magazyn