Zdrowe i pyszne: Sałatka Jicama i arbuz
Zdrowe i pyszne: Jicaman i arbuz sałatka jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka arbuza, mielony pieprz, Skórka z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Arbuz, ogórek i sałatka Jícama, Arbuzowa Sałatka Feta Z Jicamą, oraz Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużej miski dodaj sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, sok z limonki, skórkę z limonki, miód, pieprz i sól.
Trzepaczka do połączenia.
Dodaj jicama, arbuz i miętę do miski. Ponownie wymieszać, aby połączyć.
Podawać natychmiast lub po schłodzeniu przez kilka godzin.