Zdrowe i pyszne: Ragout z białej fasoli i grzybów
Zdrowe i pyszne: Ragout z białej fasoli i grzybów jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidory z puszki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grzyby, biała fasola i Por Ragoût, Pieczone Spaghetti Squash Z Białą Fasolą + Ragout Grzybowy, oraz Pieczone Spaghetti Squash z białą fasolą + Ragout grzybowy.
Instrukcje
Na dużej patelni, ciepły olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek i zioła. Lekko posolić. Kryć się.
Saute 8 do 10 minut, aż cebula są miękkie.
Dodać grzyby i wino. Kryć się. Gotować 5 minut.
Dodaj fasolę, pomidory i pietruszkę. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż trochę soku odparuje. Sól i pieprz do smaku
Podawać na polencie, z parmezanem, jeśli chcesz.