Zdrowe i pyszne: gruszki gotowane na cydrze z jogurtem i prażonymi migdałami

Zdrowe i pyszne: jabłecznik gotowane gruszki z jogurtem i prażonymi migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 125 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 231 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka migdałów, fasoli wanilii, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane gruszki z bitym miodem greckim jogurtem i prażonymi migdałami, Jabłecznik Gotowane Gruszki, oraz Gotowane Gruszki Z Syropem Z Piernika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia cydr, sok pomarańczowy, fasola waniliowa, laska cynamonu i anyż Gwiaździsty.
Na patelni umieścić gruszki twarzą do dołu. Opuść ciepło i gotuj delikatnie, aż nóż włożony do gruszek nie spotka oporu, około 10-20 minut.
Gdy gruszki będą miękkie, zabić ciepło i ostudzić na patelni.
Wyjąć na talerze i odstawić.
Na średnim ogniu zmniejszyć pozostałą ciecz kłusowniczą do glazury.
Skórkę pomarańczową wymieszać z jogurtem. Dollop równo na gruszkach.
Migdały posypać jogurtem.