Zdrowe i pyszne: ciasto brzoskwiniowo-Kardamonowe

Zdrowe i pyszne: ciasto brzoskwiniowo-Kardamonowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery,więc dać zdrowe i pyszne: Top-Crust brzoskwinia i kardamon Pie spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 259 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz nie uwodornione skracanie warzyw, sok z cytryny, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Top Crust Ciasto Brzoskwiniowo-Kardamonowe, Ciasto z brzoskwiniami i kardamonem na wierzchu, oraz Bezglutenowa tarta brzoskwiniowa, Śliwkowa, malinowa z kremem Kardamonowym i skórką migdałową.

Instrukcje

1
W przypadku skórki: mąkę wymieszać, 1 1/2 łyżeczki cukru i sól w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj skrócenie. Impuls, aż mieszanina przypomina bardzo grubą posiłek, około ośmiu 1-sekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
3
Dodaj lodowatą wodę. Pulsuj, aż mieszanina zbierze się w wilgotnych grudkach, około sześciu 1-sekundowych impulsów, dodając do 1 łyżki więcej wody, jeśli ciasto jest suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać, aż ciasto się połączy, 4 do 5 obrotów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Ciasto rozwałkować do cylindra i przeciąć na pół. Spłaszczyć jedną połowę na dysku; owinąć w folię i schłodzić przez co najmniej 30 minut. Owinąć pozostałą połowę w plastik i zamrozić do trzech miesięcy. Ciasto można również zrobić przed i przechowywać w lodówce przez jeden dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Linia duża blacha do pieczenia lub deska do krojenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Posypać powierzchnię roboczą mąką i rozwałkować ciasto do 13-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Przełożyć ciasto na blachę do pieczenia i schłodzić 20 minut. Korzystanie 2 1/2 - do 3-calowy foremka do ciastek, wyciąć kształty z ciasta, pozostawiając wycięcia na blasze do pieczenia. Przełożyć resztki i wyciąć więcej kształtów, jeśli to konieczne. Wycięcia schłodzić na blasze podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Do napełniania: wyreguluj stojak do pieczenia do najniższej pozycji w piekarniku i rozgrzej do 204°. W średniej misce wrzuć plastry brzoskwini, pozostały 1/4 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i kardamon,aż brzoskwinie zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Przenieś nadzienie na 9-calowy talerz ciasta. Ułóż wycięcia skorupy nad wypełnianiem lekko nakładających się pierścieni, pracując od zewnętrznej krawędzi do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Posmaruj skórkę mlekiem migdałowym, a następnie w razie potrzeby posyp dodatkowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
12
Piec, aż skorupa jest złoty brąz i sok jest bulgotanie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Przenieść do pieczenia i ostudzić co najmniej 30 minut.
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej w miseczkach z ulubioną polewą lub au natural.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn